Drie eenvoudige bereidingswijze voor Confit de Canard

Wilt u uw gasten Confit de Canard serveren maar heft de bereidingswijze u tot nu toe tegen
gehouden….Top Table heeft nu de oplossing voor u om deze Franse specialiteit vanaf heden aan uw gasten aan te bieden.

 

1. De snelle bereiding van Pulled Confit de Canard

Pulled Confit de Canard – Artikelnummer 1054951 – Verpakt: 5 x 1,000g

U kunt vanaf heden het 24 uur gaar proces voorafgaand aan het serveermoment skippen, door met de smaakvolle, malse en subtiel gekruide Pulled Confit de Canard van Top Table te gaan werken. Wij hebben de werkzaamheden als wassen en drogen alsmede het kookproces van 4-6 uur en daarna het vlees van het bot halen voor u gedaan! Het vervelende schoonmaakwerk nadien is ook niet meer noodzakelijk in plaats daarvan opent u de Top table verpakking en is uw malse , smaakvolle product gereed om te serveren. Een uitstekend
product voor op sandwiches, in wraps, op salades en nu ook in kroketten! Door de uitstekende kwaliteit krijgt uw een fantastisch eindresultaat. Om geen waste te creëren hebben wij
dit product per kilo voor u verpakt. De eend welke wij gebruiken voor dit product is in 102 dagen opgegroeid in Frankrijk en heeft genoten van de Franse frisse lucht, Vive La France!

 

Wist u… dat de eenden waar wij de Confit de Canard van maken zijn opgegroeid in Frankrijk? Hier worden zij in 102 dagen grootgebracht. In een vrije omgeving onder een mooie blauwe lucht. Authentiek en Franser dan Frans is het niet!

 

2. De eenvoudige Confit de Canard classic

Confit de Canard – Artikelnummer 1054911 – Verpakt: 6 x 1,350g blikken

De klassieke bereiding van eendenbout was nog nooit zo makkelijk, u opent het blik en braad de bout knapperig aan. De rest van het recept hoeven wij u als vakman niet uit te leggen. Dit product wordt compleet geleverd en is na verwarmen gereed om te serveren, de kwaliteit is zodanig dat u met een gerust hart kunt zeggen, zelfgemaakt!

 

3. Uw doet het graag op uw manier

Eendenvet gekookt – Artikelnummer: 1054011 – Verpackt: 9 x 700 g blikken

Met ons eendenvet in blik kunt u de bout eenvoudig 4-6 uur laten doorgaren in zijn eigen vet.
U zult versteld staan van de hoogstaande kwaliteit en als tip geven wij u mee “gebruik dit product om uw sauzen meer body te geven”. Friet bakken in eendenvet is een van de laatste
trends veel gebruikt op streetfood festivals.