Kipreepjes met karnemelk, 40-60 g.

Art. nr: 1025131

Er zijn verschillende redenen voor de stijgende populariteit van karnemelk bij het marineren van kip over de hele wereld.

Karnemelk, dat het residu is bij het karnen van room tot boter, heeft de geweldige eigenschap dat het het vlees verzacht, terwijl het de kip op de achtergrond een zure smaak geeft met een zoete bijsmaak die de smaakervaring verbetert. En het niet enkel de smaak die opleeft door de karnemelk. De melk helpt ook bij het bereiken van een knapperige buitenkant bij het paneren, wat samen met het sappige vlees een contrasterende en heerlijke textuur geeft.

Met andere woorden, uw gasten zullen een unieke snack-ervaring krijgen dankzij de gepaneerde kipreepjes, die de zintuigen op meerdere manieren prikkelen – en het kan ook geen kwaad dat de kleine goudbruine kipreepjes ook een streling voor het oog zijn!

De nieuwe gepaneerde kipreepjes met karnemelk zijn perfect om te snacken en ze passen perfect in een tapas-menu, in een buffet of als ingredient in broodjes, burgers of wraps.

Lees meer over het nieuwe product van Top Table.